· 

Pimp your tea

Een warm thee'tje in de namiddag kan mij zo smaken! En om er wat variatie in te brengen, pimp ik mijn gewone thee soms met fruit. Zo maak ik hem wat zoeter zonder er suiker aan toe te voegen en kan ik eindeloos variëren met verschillende smaken.

 

een echte aanrader voor "tea-lovers" dus.

 

Ik heb vandaag gekozen voor zwarte thee met passievrucht. 

 

Heb je geen passievrucht in huis? Kies dan voor mandarijn, clemantiene, diepvriesvruchten, peer,... . Je kan dus heel wat fruit hiervoor gebruiken. kies wel voor goed rijp fruit, dit geeft meer smaak af.

De zwarte thee kan je gerust vervangen door groene thee of een andere thee die neutraal is van smaak.

Heb je het graag nog iets zoeter? Voeg dan wat extra zoetstof toe, maar vermijd suiker.

 

YOU CAN'T BUY HAPPINESS BUT YOU CAN BUY TEA AND THAT'S KIND OF THE SAME THING.

Reactie schrijven

Commentaren: 0