Appetizers

Hummus met volkoren grissini
Appetizers · 20. juli 2020
Aperitief en hapjesavond onder vrienden, klinkt dat jullie bekend in de oren? Als jij op jouw beurt gastvrouw mag zijn, ga je dan op zoek naar lichte en gezonde alternatieven? Dan is deze hummus met volkoren grissini iets voor jou!

Appetizers · 07. juni 2020
Ik ben zot van aperitieven, als er gasten komen. Ik vind het een heel gezellig moment. Maar ik hou het ook graag gezond. Daarom ga ik zelf vaak op zoek naar gezonde, vernieuwende en variërende alternatieven. Dit keer ging ik aan de slag met opgelegde geroosterde paprika. Hier maakte ik een dip van samen met wat pijnboompitten, kaas en kruiden.

Bruchetta
Appetizers · 21. mei 2020
Dit is voor mij, de zon op een broodje! Het doet me namelijk denken aan zonovergoten vakantiedagen. Het is een hapje die op vakantie zo goed als altijd op tafel komt. Het is heerlijk verfrissend op warme dagen ... zoals vandaag! We hoeven niet op vakantie te gaan, we kunnen ook het vakantiegevoel tot bij ons brengen! Lang leve gezond genieten!

Cappuccino van broccoli
Appetizers · 22. december 2018
Volop het kerstfeest aan het voorbereiden en dus een beetje aan het experimenteren in de keuken. En dit om jullie te inspireren met gezonde alternatieven voor het vettige en zware kerstdiner. Hierbij een broccolisoepje, feestelijk afgewerkt met een laagje melkschuim en wat groene kruiden. Kan perfect als hapje of als voorgerechtje.

Witloof met gerookte forelsalade
Appetizers · 14. september 2018
Vrijdag= aperitiefdag! Maar ook dat probeer ik zo gezond mogelijk te houden. Daarom heb ik vandaag witloofhapjes met zelfgemaakte gerookte forelsalade gemaakt. De witloof zorgt voor extra groenten, in plaats van de salade op een toastje te smeren en de salade heb ik mager bereid. Veel succes en plezier met het receptje.