Emma Dequeker

EMMA DEQUEKER

 

Mijn naam is Emma Dequeker, ik ben erkend diëtiste en voedingsdeskundige. Al van kleins af aan ben ik degene die thuis mama haar keuken op sleten zette om koekjes, cake of taart te bakken. In het middelbaar volgde ik sociaal technische. Daar leerde ik de basis van het koken en kreeg ik meer intresse in gezonde voeding, gezond eten en koken. Daarom koos ik voor voedings - en dieetkunde. 

In Juni 2016 studeerde ik af aan de Hogeschool Gent. Ik kon niet genoeg krijgen van het studeren en in het schooljaar 2016-2017 volgde ik met succes de opleiding tot diabeteseducator en expert nefrologische diëtetiek, beiden aan de Hogeschool Gent.

In 2021 volgde ik een opleiding over "voeding bij jonge kinderen en adolescenten" aan de Odissee hogeschool Gent.

In 2022 volgde ik de Switch Mastertraining voor diëtisten van de Bodi Posi diëtisten en leerde ik mensen op een gewichtsneutrale manier begeleiden met de principes van intuïtief eten. 

 

Ik hou van eten, samen met vrienden en familie en wil jullie opnieuw leren genieten van eten, en daar horen sociale aangelegenheden zeker bij. 

  

Ik streef naar een gezonde levensstijl en eten volgens je buikgevoel. Vergeet strenge diëten, die toch niet vol te houden zijn. Samen gaan we op zoek naar een patroon die je op lange termijn kan volhouden.

 

Heeft u vragen over  uw eigen eetpatroon?  Heb je al verschillende populaire diëten gevold, die enkel op korte termijn werken? Wil je intuïtief leren eten? Dan sta ik je graag bij met tips en adviezen, maar ook met aangepaste receptuur, uitleg op maat,... .

 

Bij vragen kan je mailen naar: emdequeker@hotmail.com of bellen, sms'en naar 0494760074. 

 

Liefs 

Emma