Emma Dequeker

EMMA DEQUEKER

 

Mijn naam is Emma Dequeker, ik ben erkend diëtiste en voedingsdeskundige. Al van kleins af aan ben ik degene die thuis mama haar keuken op sleten zette om koekjes, cake of taart te bakken. In het middelbaar volgde ik sociaal technische. Daar leerde ik de basis van het koken en kreeg ik meer intresse in gezonde voeding, gezond eten en koken. Daarom koos ik voor voedings - en dieetkunde. 

In Juni 2016 studeerde ik af aan de Hogeschool Gent. Ik kon niet genoeg krijgen van het studeren en in het schooljaar 2016-2017 volgde ik met succes de opleiding tot diabeteseducator en expert nefrologische diëtetiek, beiden aan de Hogeschool Gent.

 

Ik hou ervan om vrienden en familie te ontvangen, en ze te verrassen met niet alleen lekkere, maar ook gezonde gerechten. Ik neem jullie op mijn website dan ook graag daarin mee en bezorg jullie bij "recepten" dan ook wat extra inspiratie.

 

Ik help je graag om van gezonde voeding een dagelijkse gewoonte te maken. Ik werk volledig op uw maat en houd rekening met je huidige voedingsgewoontes. Samen gaan we op zoek naar aanvaardbare alternatieven.

Door de opleidingen die ik gevolgd heb kan ik bij  aandoeningen zoals nierlijden en diabetes een specifiek advies geven. Daarnaast volgde ik ook bijschollingen i.v.m. FODMAP. 

 

Ik streef naar een gezonde levensstijl en eten volgens je buikgevoel. Vergeet strenge diëten, die toch niet vol te houden zijn. Samen gaan we op zoek naar een patroon die je op lange termijn kan volhouden.

 

Heeft u vragen over  uw eigen eetpatroon? Wil je gezonder leven? Heb je al verschillende populaire diëten gevold, die enkel op korte termijn werken? Dan sta ik je graag bij met tips en adviezen, maar ook met aangepaste receptuur, uitleg op maat,... .

 

Meer info over waarvoor je bij mij terecht kunt vind je op de pagina voedingsadvies.

 

Bij vragen kan je mailen naar: emdequeker@hotmail.com of bellen, sms'en naar 0494760074.