EMMA DEQUEKER

 

Mijn naam is Emma Dequeker, ik ben erkend diëtiste en voedingsdeskundige. In Juni 2016 studeerde ik af aan de Hogeschool Gent. Al van kleins af ben ik geboeid door voeding en koken. In het schooljaar 2016-2017 volgde ik met succes de opleiding tot diabeteseducator en expert nefrologische diëtetiek, beiden aan de Hogeschool Gent. Ik wil je graag helpen om van gezonde voeding een dagelijkse gewoonte te maken. Ik werk volledig op uw maat en houd rekening met je huidige voedingsgewoontes. Samen gaan we op zoek naar aanvaardbare alternatieven. Door de opleidingen die ik gevolgd heb kan ik bij  aandoeningen zoals nierlijden en diabetes een specifiek advies geven, maar ook voor andere zaken ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Ik streef naar een gezonde levensstijl en eten volgens je buikgevoel. Vergeet strenge diëten, die toch niet vol te houden zijn. 

 

Heeft u vragen over  uw eigen eetpatroon? Wil je gezonder eten of net af van het diëten? Dan sta ik je graag bij met tips en adviezen, maar ook met aangepaste receptuur, uitleg op mensenmaat,... .

 

Meer info over waarvoor je bij mij terecht kunt vind je op de pagina dieetadvies.

 

Bij vragen kan je mailen naar: emdequeker@hotmail.com of bellen, sms'en naar 0494760074.