16. september 2019
Snelle en vegetarische pasta! Dit gerechtje is iets wat ik snel gemaakt heb op een avond wanneer weinig tijd was om te koken. Het staat binnen de 30 min. op tafel. Daarnaast is het ook gezond en vegetarisch.
29. augustus 2019
Tijd voor een nieuwe granola! Deze keer koos ik voor een Speculoosgranola met walnoten. Smaak niet alleen lekker, ruik ook heerlijk tijdens het bereiden in de keuken! Aan de slag dus!
12. augustus 2019
Vandaag ga ik voor lekker vegetarisch! Ik heb gekozen voor een risotto. Gecombineerd met oesterzwammen en groene asperges. Momenteel is het niet echt seizoen voor asperges, maar ik had nog een overschotje in de diepvries zitten, ideaal voor dit gerechtje. Oesterzwammen kun je het hele jaar verkrijgen.
06. juli 2019
Het Klassieke Varkenshaasje kennen we allemaal. Daarom wou ik er deze keer een andere touch aangeven. Daarom koos ik voor een Oosterse versie met rijst en gewokte groentjes met sesamzaadjes.
08. juni 2019
It's Granola time again! De vorige portie was op, dus tijd voor een nieuwe variant! Ik heb dit keer gekozen voor een variant met gedroogde abrikozen, pompoenpitten, pecannoten en een beetje zwarte chocolade.
14. april 2019
Healthy Breakfast! Met deze granola ben je op goede weg om de dag gezond te starten. De volkoren granen zorgen ervoor dat je er lang een voldaan gevoel van hebt. De noten zorgen voor gezonde vetten. en een klein beetje honing voor de zoete touch.
14. april 2019
Zondag, visdag! Vandaar dit receptje met tarbot. Vis is rijk aan gezonde vetten, voornamelijk omga 3. omega 3 is belangrijk voor een goede gezondheid van ons hart, het in stand houden van een goede bloeddruk en voor onze hersenen. Redenen genoeg om te genieten van een lekker stukje vis!
06. april 2019
Snel klaar, lekker en gezond! wat wil je nog meer! Dit is een ideaal receptje voor mensen die weinig tijd hebben 's avonds om te koken, en je kunt veel op voorhand voorbereiden. Daarnaast is het gezond. Ik heb gewerkt met volkoren pasta. Volkoren pasta bevat meer vezels, waardoor we er minder moeten van eten om voldoende gevuld te zijn. Tenslotte bevat het recept veel groenten, en geen vlees. Ter vervanging van het vlees heb ik gekozen voor feta kaas. Het is geen magere kaas, maar als we de
09. maart 2019
De krokusvakantie afsluiten met een guiltfree pleasure? Hou je van de Italiaanse zo en ook van hun keuken? Dan heb ik hier het ideale receptje voor jou. Een heerlijke guiltfree tiramisu.
23. februari 2019
De maand Februari loopt stilaan op z'n einde. Dit betekent ook dat Tournée Minérale er bijna op zit. Graag inspireer ik jullie op deze zonnige dag nog even om deze periode tot een goed einde te brengen. Om de maand feestelijk af te sluiten heb ik gekozen voor een klassieker, namelijk de virgin mojito, met limoen en munt in de hoofdrol, zonder suiker en vooral zonder alcohol. Perfect in dit zonnige weertje. Benieuwd? Het receptje vind je hieronder.

Meer weergeven