WEEK VAN DE DIËTIST 2018: HAP- klaar advies

Van 19 tot 25 Maart 2018 is het de week van de diëtist. In deze week zetten wij jaarlijks even ons beroep in de kijker en willen we graag iedereen laten kennismaken met wat een diëtist voor jou kan betekenen. Wij geven meer dan enkel en alleen dieetadvies. Daarom heeft de week van de diëtist, dit jaar het thema: "HAP- klaar" advies.

HAP is de afkorting voor Huisgemaakt, Aangepast en Persoonlijk. Dit betekent dat ik als diëtiste, elke persoon persoonlijk en aangepast advies geef op hun maat, hierbij houd ik rekening met de huidige voedingsgewoontes. Ik voorzie je van heel wat persoonlijke en zelfontwikkelde informatie, die de voedingsaanpassingen gemakkelijker moet maken.

 

Omdat de drempel voor veel mensen nog altijd groot is nodig ik je graag uit voor een GRATIS kennismaking/infogesprek of een GRATIS lichaamsanalyse van 19 tot 25 Maart 2018. (ENKEL OP AFSPRAAK).

Als diëtiste streef ik voor iedereen naar een gezonde voeding en levensstijl die je de rest van je leven zou kunnen volhouden en waarin af en toe zondigen is toegestaan, omdat het anders niet haalbaar is. Van een echt "dieet" is bij mij dus geen sprake.

 

Geef mij gerust een seintje als je vragen hebt.

emdequeker@hotmail.com

0494760074

 

Groeten,

Emma Dequeker